Monday, November 29, 2010

Siapa Nak Baju for Girl 2-3 Tahun FREE KLIK SINI!!


#sticky post utk beberapa hari#

slm wbr =)

aku mood baik ;) Berita Gembira pada sapa-sapa yang nak baju for girl umo 2-3 tahun :

1. jadi follower blog ni ;)
2. tulis kt komen entry ni & cakap," NAK BAJU NI"

aku x main2 tau, mmg nk kasik baju2 ni free weh!!!dan baju2 ni baru ye,bukan 2nd ke,bundle ke.. kalau ramaiiii sgt kene cabut namalah, kalau takat 2 orang je,mmg 2 orang ni je akan dapat,hahahaha

2 pcs for FREE!!


1pc mini boden dress (sgt lawo,aku ade 1 utk maryam)
size 24m (2-3y blh pakai)



1pc tshirt levis kids (pink color only)
size 2-3y



* pada yang bertuah nnt, sorang akan dapat dress mini boden & sorang lagi akan dpt tshirt levis okey ;)

penaja utama - http://zhbabyshop.blogspot.com/

17 comments:

olaolie said...

isk betul ke ni free? saya nak dress tu..huhuhu

mama_umar_maryam said...

betulll..x tipu..ikut syarat2 k,u'll be count ;)

Erin said...

saya nak dress tuu gak hehe

ieyza said...

ye ke nie...aduhaiii...naklaa dress tu...coz anak i umo 2 taun..sesuai sangat2....SAYA NAK SANGAT2 RESS TU YERR...hehehehe....oready ur follower...macehh dear

mama_umar_maryam said...

ok erin & ieyza,noted

mama_auni said...

wallaweh..rezeki terpijak ne...awak, SAYA NAK SANGAT DRESS NE..lawoooo....

mama_umar_maryam said...

mama auni,u r counted ;)

pza said...

mestilah nak baju free...nak dress for my gurl...pleeeease..

ClipperSeep said...

nak baju ni

i even put as link to ur blogspot in my blog!!!

Imaan09 said...

beshnya..I folo.. n ,saya NAK BAJU NI..dress tu sgt2 lawo!

nurulazham said...

" NAK BAJU NI"

** Salam perkenalan.. ;)

mama_umar_maryam said...

ok uols, all r counted okey ;)

Ruby said...

Aloohhh..baiknya hati u..semoga murah rezeki ye..

SAYA NAK BAJU NI...plssss...

nak levi's tuh..cuteee sgt..

faris said...

nak baju nie leh tak??leh bagi untuk my princess....

mama_umar_maryam said...

ok ruby & faris, counted ;)

farah said...

salammmmm...huhuhu..saya pun nak cuba nasib berkenan sgt tgk baju levis tu ..sungguh ciut-miut....
cantik dan menarikkkk.....i like...

farah said...

salammmmm...huhuhu..saya pun nak cuba nasib berkenan sgt tgk baju levis tu ..sungguh ciut-miut....
cantik dan menarikkkk.....i like...