Friday, November 28, 2008

==NOV stocks part ii==


Salam buat semua,,anda semua dialu2kan utk menjadi 'blog follower' saye,,blh tgk gadget kt sebelah ni..and finally as u wish (actually some of u laa..) saya masukkan beberape stok baru, bkn stok lama ye,,stok terbaru,latest,terkini utk bulan NOV '08 ni buat kali ke
2..alhamdulillah..sambutan yg saye terima amatla menggalakkan,,for now, i've got 8 agents yg beroperasi di daerah2 yg berlainan,,chaiyok ladies!! saye sgt gembire melihat wanita2 hebat ni mengorak langkah memulakan bsnes online/offline ni..saye doakan agar sume agent saya berjaya,insyaAllah..satu hari nanti saya akan letakkan nama2 mereka (atas persetujuan) di blog saya utk tujuan klu2 ade customer nk tau agent saya ade ke x kt kawasan masing2 :),,senang blh beli trus,heheh..oklah,jom cuci mata,mane2 ade yg bekenan cepat2 btau ye,,kt chat box ke, ym ke, emel etc.


BABY BIPS ALL FOR RM 19.00 each
Branded,100% cotton, thick with embedded unique design


Image

Image

Image



FOR MUMMY'S BOY

*HOT ITEM!!CK 3pcs suite rm 89.90
3-4y
Image

GAP SLEEP STRIPE RM 29.00
3-6M
Image

IZOD 37 RM 29.00
6-9M
Image

CARTER'S 2PCS (BLUE) RM 29
6m (up to 9m baby)
Image

OSH KOSH S/L YELLOW TSHIRT RM 29
2y,3y
Image

OSH KOSH LORRY TSHIRT RM 29.00
WHITE & RED ONLY
12M,18M
Image

*HOT ITEMS!! GUESS JEANS L/S RM35.00
RED ONLY
6-9M,9-12M,12-18M
Image

FOR MUMMY'S GIRL

Cherokee red sweater RM 31.00
18m
Image


carter Love romper rm 29.90
6m (up to 9m baby)
Image

3PCS SESAME RM 49.00
2Y
Image

Babygap blouse RM 49 - best buy!!
6-12m
Image

MOTHERCARE DRESS RM 39.00
9-12M
Image

*HOT ITEM!! BABYGAP CHECKERS DRESS RM 49.00
6-12M
Image

NANNETTE 3PCS RM 49.00
24M
Image

SKIRT GYMBOREE (WITH PANT) + SHIRT RM 49.00
4-5Y
Image

BABY TIGHT==SO COMFORT
ALL FOR 19.90 each

A B C D
Image

A (PLAIN WHITE) : 9-18M
B (RHUMBA): 9-18M,18-24M
C : 9-18M (2 UNITS)
D : 18-24M

3 comments:

lydzar said...

zetty..i nak cherokee red 18M tu..
nnt i blk kajang i amek sendiri kt u lah..boleh?
ada diskaun sket tak tu :D

mama_umar said...

hi liza..hehe, kene reorder that sweater la.blh je self collect :)

Qaseh said...

hi..zetty, baju yg 3PCS SESAME still ada lg x?..nak oder..